Nagynyomású szivattyú felújítás – TOYOTA

Főoldal/Nagynyomású szivattyú felújítás – TOYOTA
Nagynyomású szivattyú felújítás – TOYOTA2019-10-28T19:35:26+01:00

 • Ingyenesen elhozzunk és vissza is szállítjuk! Igen Önhöz, vagy szerelőjéhez.

 • Gyári új vagy gyári felújított szivattyúk akár másnap Önnél!

 • 2 év teljes körű garancia

 • Gyári próbapadokon, 15 év tapasztalattal

 • Számlát adunk! A garancia élni fog, nincs rizikó.

 • A nagynyomású szivattyúkat két lépcsőben újítjuk fel, hogy arányos legyen a kiadás a probléma nagyságával! (Egyébként nálunk nincsenek nagy problémák)

 • Kérjen ingyenes tanácsadást! Hívjon minket bizalommal: +3630 303 2171

Ingyenes ajánlatot kérek!
+3630 303 2171

Mivel foglalkozunk?

siemens, vdo, continental, bosch,  delphi nagynyomású szivattyúk bevizsgálása és felújítása

Nagynyomású szivattyú bevizsgálása

Gyári próbapadi vizsgálatot jelent, amikor pontos diagnózist adunk hogy mi a szivattyú hibája. Ez a bevizsgálás az első körös felújítás része, mivel nem tudunk pontos diagnózist adni ha nem látjuk a belülről az alkatrészt.

Nagynyomású szivattyú felújítása

Két lépcsős felújítási rendszerünk van azért hogy ha nincs nagyon megrongálódva a szivattyú akkor minél kevesebb legyen a felújítási díj.

 1. Első körös bevizsgálás: 25 000 Ft  /Próbapadi teszt, szét és összeszerelés (amely típusoknál lehet), diagnosztika. Ennek eredményeképpen pontos képet kapunk arról, hogy milyen állapotban van a szivattyú, miket kell cserélni ahhoz, hogy tökéletes legyen.
 2. Felújítás: Amennyiben a szivattyúnak mechanikai problémája van, a bevizsgálás és egyeztetés utén felújítjuk.  Ekkor már csak az alkatrész költségekkel kell számolni. A bevizsgálás után pontos ajánlatot adunk, nincsenek további költségek. (hiba oka lehet pl: elő szivattyú hiba, nyomásszabályozó szelep meghibásodás, belső elmaródások stb.).

Gyári új alkatrészek forgalmazása

Ha nincs lehetőség a felújításra akkor gyári új alkatrészeket tudunk ajánlani partnereinknek és magánszemélyeknek. Minden új termékünkre 1 év gyári garanciát vállalunk.

Cseredarab forgalmazása

Ez azt jelenti, hogy egy felújított szivattyút adunk az Ön rossz szivattyúja helyett. Ára általában megegyezik azzal a lehetőséggel, ha az Ön magasnyomású szivattyúját újítanánk fel, csak időigényét tekintve ez sokszor gyorsabb megoldás (pl.: ha alkatrész hiány van, vagy a várakozási idő túl sok). Az egy éves garancia természetesen itt is automatikus.

A szigorú gyári előírásokat maradéktalanul teljesítve elértük, hogy a dízel magasnyomású szivattyúk területén a legnagyobb gyártók hivatalos felújítói vagyunk így:

Delphi injektorokat, szivattyúkat javítunk
Bosh injektorokat, szivattyúkat javítunk
siemens injektorokat, szivattyúkat javítunk
Continental injektorokat, szivattyúkat javítunk
denso logó

Nálunk így néz ki egy felújított nagynyomású szivattyú

Nálunk így néz ki egy felújított nagynyomású szivattyú

A nagynyomású szivattyú felújításának folyamata?

 • Rendel tőlünk egy ingyenes futárt aki elhozza hozzánk a kérdéses szivattyút.

 • Eztán mi elkezdjük az előre leegyeztetett első körös bevizsgálást.

 • Ha elkészültünk, személyes kapcsolattartója hívja Önt és megbeszélik az eredményeket.

 • Amennyiben a szivattyú a próbapadi teszten a kívánt eredményeket hozta, azt ingyenesen visszaküldjük Önnek.

 • Amennyiben a szivattyú rossz, kollégánk tájékoztatja hogy melyik alkatrész szorul cserére, és mennyi lesz a tervezett végösszeg.

 • Amikor elkészült a magasnyomású szivattyú, visszaküldjük Önnek a garancialevelével és a számlával együtt.

Rendeljen ingyenes futárt!

Injektorokat, szivattyúkat javítunk
+3630 303 2171

Rólunk mondták

100% valós visszajelzések

Még mindig nem értek a szivattyúkhoz, de kicsit közelebb kerültem a témához, mert minden kérdésemre emberi nyelven tudtak választ adni. Kicsit bizalmatlan voltam, de a két éves garancia megnyugtatott. Már fél éve hogy megcsinálták nekem a nagynyomású szivattyúmat, és azóta is minden rendben van az autóval. Köszönöm!

Meleg Ildikó, Audi A6 / Tata

Személyesen nem találkoztam senkivel a cégtől, de mindig kommunikálták, hogy milyen stádiumban van az alkatrész. Időközben el kellett utaznom, és emiatt előre vették a munkámat, amit nagyon köszönök! Csak ajánlani tudom a céget mert minden úgy ment ahogy előre megbeszéltük, sőt még gyorsabban.

Szabó Bálint, Békéscsaba

Előre elmondtak mindent a folyamatról, a pontos pénzbeli és időbeli kiadásokról, és pontosan annyit és akkor fizettem amennyit megbeszéltünk. Örülök, hogy végre olyan műhellyel volt dolgom ahol nem értek meglepetések.

Fülöp Sándor, Alsónémedi

Úgy alakult hogy nem tudtam visszaérni Magyarországra hétvége előtt, de az alkatrészt már vasárnap vissza kellett hogy szereljék az autómba. A hölgy aki tartotta velem a kapcsolatot, felajánlotta hogy hazaviszi a szivattyúmat (!) és átvehetem tőle szombaton, mikor vissza értem. Engem ez a végletekig meggyőzött, és nagyon jól esett. Melegen ajánlom őket mindenkinek!

Tóth Tamás, Eger

Előre elmondtak mindent a folyamatról, a pontos pénzbeli és időbeli kiadásokról, és pontosan annyit és akkor fizettem amennyit megbeszéltünk. Örülök, hogy végre olyan műhellyel volt dolgom ahol nem értek meglepetések.

Fülöp Sándor, Alsónémedi

Gondos korrekt csapat, és igényes munka, köszönöm!

Korek Miklós, Budapest

Az szerelőm szervezett le mindent és nekem sehol se kellett belefolynom a munkába. Jöttek és elvitték a szivattyút, majd telefonon megbeszéltük a munkát, ezt követően megcsinálták és vissza is hozták a szerelőnek. Következő héten már tudtam használni az autót. Számlát és garanciát is kaptam.
Megbízható cég, ajánlom annak aki nem szereti a meglepetéseket.

Tézli Tamás, Renault megane

Nagyon rugalmasak voltak, és pontosan úgy volt minden ahogy azt megbeszéltük.

Czédula Péter, Nyírbátor

Mikor elmondtam a tüneteket, már mondták is hogy valószínűleg a nyomásszabályozó szelep lesz a ludas. A felújítás során kiderült, hogy tényleg azzal volt a gond, megcsinálták és vissza is küldték. Azóta is tökéletes a szivattyú. Köszönöm!

Rádi Zoltán Farkas, Tokod

Amennyiben szeretné visszahívjuk, egy Önnek alkalmas időpontban.

Mik a nagynyomású szivattyú meghibásodásának tünetei?

Nehezen vagy egyáltalán nem indul az autó

Amikor nem indul, akkor bizony az autó legstabilabb rendszerének meghibásodására kell hogy gondoljunk, mert annak kellene a megfelelő nyomást előállítania. Ez pedig most nem történt meg. Sokszor csak egy próbapadi vizsgálat, tömítéscserével karöltve megoldja a problémát. Viszont előfordul hogy kopás esetén a feltöltőszivattyú, a tengely és a ház is bemaródott. Ilyenkor azokat cserélni kell.

Megnőtt üzemanyag fogyasztás

Ez a hiba könnyen utalhat szintúgy a magasnyomású szivattyú meghibásodására, csakúgy mint a porlasztók hibájára. A szivattyúban a tömítések elhasználódhatnak és kirepedezhetnek ami elszivárgást okozhat. Amennyiben ez a porbléma,  kicseréljük az összes tömítést és megtisztítjuk az alkatrészt, majd a próbapadon üzemi körülményeket állítunk elő, hogy megvizsgáljuk a teljesítményét. Ha még valami hibája van, akkor azt megjavítjuk, és ezután ingyenesen visszaküldjük Önnek.

Az összes befecskendező elromlik

Ez tipikus jele a nagynyomású szivattyú meghibásodásának. Bizonyos idő elteltével a szivattyú “ledarálhatja önmagát” és apró fémreszelékek kerülnek az továbbított üzemanyagba. Ami eldugítja és rosszabb esetben tönkre is teszi az befecskendezőket. Ezért érdemes ilyen esetben azonnal bevizsgáltatni a nagynyomású szivattyút is, hogy az egész rendszer jól működhessen hosszú távon. (Ebben az esetben még a tank és üzemanyag rendszer átmosása és kitakarítása javasolt)

Gyakran ismételt kérdések

Bosch Cp1 H szivattyú, működése

Bosch CP1 szivattyú, működése

Bosch Cp3 szivattyú, működése

Delphi DFP3 szivattyú működése

Ha az üzemanyag szivattyú elkezd tönkremenni, akkor szépen lassan (vagy gyorsan) tönkreteszi az injektorokat is. Mindezt meg lehet előzni ha időben cselekszünk, és megelőzzük a nagyobb károkat.

Érdemes időben bevizsgáltatni , kérjen tanácsot még ma!

+3630 303 2171

Ez az amit meg kell kérdezni a kiszemelt cégtől!

 • Milyen márkájú alkatrészekből dolgoznak? /olasz, kínai utángyártott eleve KIZÁRVA a silány minősége miatt/

 • Mennyi garanciát vállalnak a felújításra? /Nagyon fontos kérdés. A gyári új termékekre kb. 1 év szokott lenni. A bontott termékekre csak napok…/

 • Ha injektorról van szó: Adnak-e mérési jegyzőkönyvet? Ez igazolja, hogy valóban be lett mérve az injektor, és az eredményeivel lehet számolni.

 • Kap számlát?  Ez is nagyon fontos kérdés, mert ez alapján tudja érvényesíteni a garanciális panaszait, ha lennének.

 • A feltüntetett ár számlás ár? Nehogy abba a hibába essen, hogy ez nem lett kitisztázva és a teljesítéskor még 30%-al többet kell fizetnie. Kérjen pontos végösszeget.

 • Mit tartalmaz az ár? Amikkel számolni kell: munkadij, alkatrész költségek, szállítási díj . Ezzekkel a költségekkel a szerelőnek számolnia kell. Az Ön által kapott árban mi van benne? Mit kell pluszban kifizetnie?

 • Önnek hova kell vinnie az olajos, gázolaj szagú alkatrészeket? Érdemes ezt kikerólni egy futárral vagy egyszerűbb megoldással.

 • Ez a munkavállaló egy cég? Érdemes ennek is utánajárni mert nagyobb a biztonség faktor ha valós cég ál a weboldal mögött.

 • Referencia munkák? Érdemes megnézni, hogy a honlap az internetről leszedett képekkel és szövegekkel van-e tele, vagy vannak saját fotók, esetleg konkrét forgalmazott termékek is? Ezen kívül vannak-e blogbejegyzések, érdekességek a témában?

 • A felújító cég megtalálható-e a Google rendszerében természetes találatként is? HA nem akkor csak a fizetett hirdetései miatt láthatja az ügyfél.

  Lehet-e a google rendszerében véleményezni a céget? Ezt sokan nem engedik, félve a rossz hírnévtől. Illetve ha lehet, milyen vélemények vannak a cégről? Érdemes megnézni, mert sokminden kiderülhet egy két fontos részletről.

Ez ami az elvárható egy korrekt felújító cégtől:

 • Mi csak és kizárólag gyári új alkatrészekkel dolgozunk./ Tehát egy bosch befecskendezőbe bosch csúcsot cserélünk, egy Denso szivattyúba a belevaló Denso gyári új nyomásszabályozót rakunk stb…/

 • Mi minden felújított, cseredarabos és új termékünkre 1 év garanciát adunk. Ezt a garancia lappal és a számlával együtt tudják érvényesíteni az Ügyfelek.

 • Mindig adunk mérési jegyzőkönyvet a bevizsgálásról. Enélkül meg sem tudnánk csinálni a bevizsgálást, hiszen adatokat kell összehasonlítani a gyártó által meghatározott értékekkel. Ezt mindig a porlasztók mellé küldjük ki.

 • Nálunk mindig minden esetben kap számlát az ügyfél. Cégeknek ajánljuk az áfás számla lehetőségét, hiszen el tudják számolni. Magánszemélyeknek pedig alanyi adómentes számlát adunk, ami jóval kedvezőbb lehetőség mint ami cégeknek van fenntartva.

 • Mindig pontos végösszeget küldünk  Önnek, így biztos lehet a fizetés összegének helyességében. Csak azt számlázzuk ki amiben előre megegyeztünk, és amit Ön megrendelt.

 • Az áraink minden költséget tartalmaznak. Tehát az ár amit kollégánktól kap,  tartalmazza a munkadíjat, az alkatrészköltséget és a szállítást is. Mindig mindent részletesen előre leegyeztetünk Önnel.

 • Ingyenes futárszolgálatunk elhozza hozzánk a bevizsgálandó alkatrészeket. Szerelővel leszerelteti, hív minket aztán a felújítást követően vissza is visszük az Ön által megadott címre. Ön csak begurul a szerelőhöz, aztán kigurul onnan. Legalább 2-3 órája szabadul fel a szállítgatások mellőzése miatt, ami ha tudja mennyit is ér egy órája….  Megéri

 • A lényegen tartjuk a figyelmet, Önnek jó alkatrészre van szüksége. Mi minden lehetőséget kikutatunk Önnek, és segítünk dönteni. Tiszta lapokkal játszunk, a felelősséget vállaljuk és a dícséretet is örömmel vesszük. Ezeket utólag is köszönjük az eddigi Ügyfeleinknek!

 • A Tamorin Kft-nél ez természetesen teljesen nyitott. Szabadon véleményezhető a cég, és olvashatók a visszajelzések. Néhány ügyfelünk csak a honlapra engedélyezte a véleményének a megjelenítését, így azok csak ott olvashatóak.

  A Google természetes találataiban is masszív helyet foglalunk el az első oldalon. Ezt a sok pozitív értékelésnek és releváns blog bejegyzéseinknek is köszönhető.

tuv
free kiszallitas copy
GAR ev
minosegi garancia
tuv
free kiszallitas copy
GAR ev
minosegi garancia

Szivattyú típusok és a lehetőségek

A Bosch nagynyomásu dízel szivattyú típusai:

 • Bosch CP1/ CP1H : Elromlásuk esetén, gyári alkatrészekkel tudjuk felújítani, pár nap leforgása alatt.
 • Bosch CP3, CP4:  Sajnos ezeknek a szivattyúknak a meghibásodása is gyakori probléma, viszont a felújítása horribilis összegekkel oldható csak meg. Ilyenkor cseredarabos gyári felújított termékeinket ajánljuk, amik pár nap alatt Önnél is lehet, a felújítás töredékéért.
 • Bosch CP2: Teherautó és kamion szivattyúk.  Először Renault Magnum, Midlum típusú teherautókban használták. Cégünk ezen típusú szivattyúk esetében is a gyári felújított cseredarabos termékeinket ajánlja.

Delphi nagynyomású dízel szivattyú típusai:

 • Delphi DFP.1: Ez a legelterjedtebb delphi típus, amit  Ford Mondeo-ba, Renault 1,5 dci motorokba építettek, illetve Hyundai és Kia motorokban is megtalálhatóak.
 • Delphi DFP3.1
 • Delphi DFP6.1

Ezeknek a szivattyú típusoknak a  leginkább igénybe vett alkatrész a görgőcsapágy, ugyanis meghajtása ezen fut. Ezekből a golyós csapágyakból apró fémszemcsék válhatnak le, ami koptathatja a szivattyú belső felületét és az injektorokat is tönkre teheti.)

Mind három típust gyári technológiával, gyári alkatrészekkel tudjuk felújítani, így helyrehozható az elkerülhetetlen kopás.

Denso nagynyomású dízel szivattyúk:

 • Denso HP0 szivattyú: Ez a dízel szivattyú típus inkább kombájnokon, és a John Deer traktorokban volt alkalmazott. Ezek meghibásodása esetén a gyári felújított cseredarabos termékeinket ajánljuk.
 • Denso HP2 szivattyú
 •  Denso HP3 szivattyú
 • Denso HP4 szivattyú

Ezen szivattyú típusoknak legtöbbször minden része felújítható gyári alkatrészekkel.

Siemens VDO nagynyomású dízel szívattyúk:

 • Ezen típusú szivattyúknak minden része felújítható gyári alkatrészekkel. A próbapadi teszt után tudunk pontos ajánlatot adni.

Régebbi típusú adagolók:

 • Vp-adagolók

Ezen szivattyú típussal kapcsolatban keresse fel kollégánkat, és elmondja a lehetőségeket.

Kérjen tőlünk ajánlatot, és mi egy órán belül már pontos infókat adunk!

Kérjük töltsön ki minden az mezőt, mert ezek olyan lényeges információk amelyek nélkül nem tudunk pontos ajánlatot adni!

A Tamorin Kft már ’91 óta áll kedves partnerei rendelkezésére, most a Malomudvarban vagyunk megtalálhatóak az első épületben.

Ha esetleg bejönne hozzánk személyesen, várjuk szeretettel irodánkban:

Tamorin Kft.

Székhely: 1095 Budapest Soroksári út 48, 1 épület, második emelet

Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-078831

Adószám: 10598713-2-42

Ügyvezető : Korényi Réka Tel: 0630/6914750

Operátor: Becker Mihály, Tel: 0630/7798556

Érdekességek a TOYOTA történelméről:

A Toyota Motor Corporation (トヨタ自動車株式会社; Toyota Dzsidósa Kabusikigaisa) japán székhelyű multinacionális vállalat, a világ egyik legnagyobb autógyártója.

A cég eredeti neve Toyoda volt. A névváltoztatásnak három oka is volt: egyrészt Tojoda Kiicsiró ezzel el akarta választani a magánéletét az üzleti ügyeitől, másrészt úgy vélte, hogy a Toyota nevet könnyebben ejtik ki a külföldiek, mint a Toyodát, harmadrészt pedig a Toyota nevet katakanákkal éppen nyolc vonással lehet leírni (トヨタ), ami pedig a japánok szerencseszáma. A katakanás logót az autók nevében már nem, csak a cég felirataiban használják, és Kínában a mai napig, a kínai-japán kandzsi írásjegyekkel, Tojodának írják a márkát.

Az első japán kocsit egy bizonyos Josida Sintaró készítette 1902-ben, majd 1907-től 1909-ig néhány darabot eladásra is gyártott Type Takuri néven. Az első, valóban sorozatban készített autó a Nissané volt 1915-ben, amelyet szorosan követett a Mitsubishié 1917-ben. Mire a Toyota a harmincas évek közepén elkezdett autókat gyártani már sok japán autógyár működött. A japán belpiac alaposan megerősödött, Amerika nagy érdeklődést mutatott a Toyotákra. Már Európában is egyre inkább elismerték a márkát: a fő betörési pontok közé tartozott Hollandia, Svájc és Dánia.1961-ben piacra került az egész Ázsiát meghódító, apró Publica (a Starlet távoli elődje), aztán 1965-ben 0,8 literes motorral hajtott, parányi sportkocsi, a Sports 800, majd 1966-ban a cég mindmáig legnagyobb sikere, a Corolla.

1967 a Jaguar E-Type-hoz erősen hasonlító, szupermodern, sorhatos motorral hajtott, kisszériás 2000 GT sportkocsi, valamint a Hiace furgon megszületésének éve. A Toyota ekkor kezdte szorosra fonni üzleti kapcsolatait a Daihatsu autógyárral, ami aztán bő húsz év alatt teljesen a tulajdonába is került. 1972-ben elkészült a tízmilliomodik Toyota. Az USA-ban 1990-ben bevezette a Lexus márkát, ami a Mercedesek, BMW-k, Audik komoly versenytársává nőtte ki magát.

A Toyotát 1950-ben lényegében nem jegyezte a világ ipara, 1963-ra a 93. legnagyobb vállalattá nőtt (az összes iparágat egybevéve), 1966-ra pedig már a 47. lett. Az autógyártók sorában ekkor már a 10. helyen állt. E korszak fejlődésének ütemét jól jelzi, hogy 1955-ben évi 8400, tíz évvel később viszont már 600 ezer autót állított elő a cég. 1970-ben már a Toyota a világ 4. legnagyobb autógyártója. 1997 végén a Corollamodellnéven eladott autók darabszám tekintetében megelőzték az addig darabszám alapján vezető Ford T-modelt és a Volkswagen Bogarat, így 2018-ra a Corolla eladási értéke elérte az 50 milliós darabszámot. Ennek köszönhetően 2000-re a Toyota lett Japán legnagyobb vállalata.

Toyota  típusok és felújításuk:

/ Minden toyota típus nagynyomású szivattyújának bevizsgálását és felújítását vállalni tudjuk/

Leggyakoribb típusok:

 • C-HR nagynyomású szivattyú felújítása

 Ez egy kisméretű szabadidő-autó (SUV). A C-HR név jelentése Compact High Rider, Cross Hatch Run-about vagy Coupé High Rider.

 • Aygo nagynyomású szivattyú felújítása

Toyota Aygo egy miniautó, amelyet a japán Toyota Motor Corporation gyárt 2005 óta. Összesen 3 generációja van.

 • Yaris nagynyomású szivattyú felújítása

 Toyota Yaris (Japánban Toyota Vitz) a japán Toyota Motor Corporation által gyártott személyautó. 1999-ben kezdődött a gyártása, átvéve ezzel a Toyota Tercel helyét.

 • Yaris Verso nagynyomású szivattyú felújítása
 • Yaris Van nagynyomású szivattyú felújítása
 • Auris nagynyomású szivattyú felújítása

Toyota Auris egy alsó-középkategóriás autó, amelyet a japán Toyota Motor Corporation gyárt 2006 óta. Összesen 3 generációja van. A Toyota Corolla ferdehátú változata.

 • Corolla nagynyomású szivattyú felújítása

Toyota Corolla egy kompakt személyautó, amelyet a japán Toyota Motor Corporation készít 1966 óta. Összesen 12 generációja van. A világ legnagyobb példányszámban eladott autója.

 • Corolla Verso nagynyomású szivattyú felújítása

Toyota Corolla Verso egy kompakt egyterű (MPV), amelyet a japán Toyota Motor Corporation gyártott 1996-tól 2009-ig. Összesen 3 generációja van

 • Verso nagynyomású szivattyú felújítása
 • Avensis nagynyomású szivattyú felújítása

 Toyota Avensis a japán Toyota Motor Corporation által gyártott középkategóriás személyautó. 1997-2018-tól készül három generációban.

 • Avensis Verso nagynyomású szivattyú felújítása
 • ProAce nagynyomású szivattyú felújítása
 • Avensis Wagon nagynyomású szivattyú felújítása
 • GT86 nagynyomású szivattyú felújítása
 • RAV4 nagynyomású szivattyú felújítása

Toyota RAV4 egy szabadidőautó, amelyet a japán Toyota Motor Corporation készít 1994 óta. Összesen 5 generációja van.

 • Land Cruiser nagynyomású szivattyú felújítása
 • Land Cruiser V8 nagynyomású szivattyú felújítása
 • HiAce nagynyomású szivattyú felújítása
 • Hilux nagynyomású szivattyú felújítása

Toyota Hilux a japán Toyota Motor Corporation által gyártott pickup-típus. 1968-ban került le az első változata a futószalagról. Összesen 7 generációja van.

 • Dyna nagynyomású szivattyú felújítása

Érdekelheti még a többi szolgáltatásunk is:

Injektor felújítás