PD-elem felújítás

/PD-elem felújítás
PD-elem felújítás2019-10-17T19:01:59+01:00
 • 24 órán belül elmegyünk az alkatrészért,

 • Megjavítjuk, és ingyenesen visszaszállítjuk – igen Önhöz! Vagy szerelőjéhez.

 • Akár másnap már vissza is szerelhetik az új, vagy felújított alkatrészt!

 • Min. 1 év teljes körű GARANCIA, új és cseredarabos termékeinkre!

 • Csak gyári alkatrészekkel és gépekkel dolgozunk. /Bosch, Delphi, Siemens, VDO, Denso/

 • Minden  PD-elem típust fel tudjuk újítani!

 • Kérjen ingyenes tanácsadást! +3630 303 2171

Nálunk így néz ki egy felújított pd-elem

Mivel foglalkozunk?

Bosch és Delphi PD-elemek bevizsgálása és felújítása

PD-elem bevizsgálása

Gondos szemrevételezést, tisztítást és gyári próbapadi vizsgálatot jelent. Ezután pontosan fogjuk tudni hogy, milyen teszten melyik elem milyen eredményeket hozott. Ezt összehasonlítjuk a gyártó által előírt értékhatárokkal, és ez alapján adunk egy diagnosztikai jelentést.

PD-elemek  felújítása

Ha a bevizsgálás alapján kijelenthetjük, hogy a PD-elem nem működik megfelelően, akkor a felújítás a következő lépés. Felújítás során teljesen szétszereljük, és új tömítéseket, gyári új fúvókát, új dugattyút és rugót szerelünk vissza. Ezután újra próbapadra rakjuk, és ha megfelel a gyári beállításoknak akkor, már küldjük is vissza Önhöz a garancialevelével együtt.

PD-elem cseredarab

Ez azt jelenti, hogy egy felújított PD-elemet adunk az Ön rossz alkatrésze helyett. Az ár nem változik, csak sokszor ez kevésbé időigényesebb megoldás (elképzelhető, hogy épp alkatrész hiány van, vagy sok a várakozási idő a felújításra). Az egy éves garancia természetesen itt is automatikusan az Öné.

Delphi injektorokat, szivattyúkat javítunk
Bosh injektorokat, szivattyúkat javítunk

Nálunk így néz ki egy felújított pd-elem

felújított pd-elem

Hogyan zajlik a felújítás?

 • Rendeljen tőlünk egy ingyenes futárt, aki elhozza hozzánk a kérdéses PD-elemeket.

 • Eztán mi bevizsgáljuk az alkatrészeket.

 • Ha elkészültünk, személyes kapcsolattartója hívja Önt és megbeszélik az eredményeket. Amennyiben valamelyikről kiderül, hogy rosszul működik, egyeztetés után  elkezdjük a felújítási munkálatokat.

 • Amikor készen vagyunk, hívjuk Önt és visszaküldjük az autószerelőjéhez a garancia levelével és a számlával együtt.

Rendeljen ingyenes futárt!

PD-elem felújítás
+3630 303 2171

Rólunk mondták

100% valós visszajelzések

PD-elem felújítás

Ügyes és gyors csapattal találkoztam. Mindig tájékoztattak, hogy hol tartanak a PD-elemek felújításával. Nagyjából 4 nap alatt megtörtént a bevizsgálás, felújítás és vissza is hozták a szerelőmhöz. Csak ajánlani tudom a srácokat!

Nagy Róbert, Albertirsa
PD-elem felújítás

Minden a megbeszélteknek megfelelően történt. Elvitték, hívtak az eredményekkel, és a felújítás után vissza is hozták. Ami a legszimpatikusabb volt, hogy nem kellett az olajos alkatrészekhez még csak hozzáérnem sem, és nem ért meglepetés. Sok elégedett ügyfelet kívánok nektek!

Kiss Réka, Nyergesújfalu
PD-elem felújítás

Itt volt a második legolcsóbb a PD-elemek felújítása, viszont itt ígértek hozzá garancia levelet is, ami meggyőzött. Őket választottam, és jól döntöttem, mert gyönyörűen megy azóta is az autóm. Ritkán hallok garanciális vállalást PD-elemek felújítására, ezért is hívtam őket, és már a csomagolásnál meglepődtem az alkatrészek tisztaságán és csomagolásán. Ajánlom mindenkinek!

P. Tibor, Suzuki SX4
PD-elem felújítás

Olyan állapotban kaptam vissza az alkatrészeket mintha új lenne, még a szerelő is elcsodálkozott. Örülök, hogy ilyen magas minőségben Magyarországon is végeznek munkát!

Gyöngyösi Gabriel, Fót
PD-elem felújítás

Nagyon rugalmasak voltak, és pontosan úgy volt minden ahogy azt megbeszéltük.

Czédula Péter, Nyírbátor
PD-elem felújítás

Gondos korrekt csapat, és igényes munka, köszönöm!

Korek Miklós, Budapest
PD-elem felújítás

Egyenes ajánlatot kaptam konkrét költségekkel. Ezt elfogadtam, és pontosan azt kaptam amit megbeszéltük. Köszönöm!

Kapós Zoltán, Pécs
PD-elem felújítás

Előre elmondtak mindent a folyamatról, a pontos pénzbeli és időbeli kiadásokról, és pontosan annyit és akkor fizettem amennyit megbeszéltünk. Örülök, hogy végre olyan műhellyel volt dolgom ahol nem értek meglepetések.

Fülöp Sándor, Alsónémedi
PD-elem felújítás

Bevizsgálták a PD-elemeket az autómból és mind a négy jónak bizonyult. Jó érzés volt hogy csak annyit kellett fizetnem amennyi előre megbeszéltünk, még úgy is hogy nem történt felújítás. Szívből ajánlom Őket!

Rácz Anikó, Székesfehérvár

Amennyiben szeretné visszahívjuk, egy Önnek alkalmas időpontban.

Mi is az a PD-elem?

Vagy más néven PD TDI, vagy Pümpe düse, egy olyan befecskendezési eljárás ami az adagoló és a porlasztó egybeépítésével született.

Ezt a technológiát az egy időben közvetlen befecskendezésű turbódízel motoroknál alkalmazzák

Minden hengerhez 1-1 ilyen PD-elemet építenek be amit a vezérműtengely működtet.

Lássuk az előnyeit:

 • Nagyobb befecskendezési nyomást tud biztosítani, és pontosabban is időzíthető az elektronikus (mágnes szelepes) szabályozás és a szállító csövek elhagyása miatt.  Emiatt a porlasztás rendkívül pontos és kiváló.
 • Az újabb típusú PD-elemek képesek előzetes befecskendezésre, ami előmelegíti a levegőt és könnyedebbé teszi az égési folyamatot. Ilyenkor a fődózis előtt 1-3 mm3 gázolajat juttat az égéstérbe.

Hátrányok:

 • Magas költségeket termelhet nekünk, főleg nagy hengerszám esetén.
 • Mivel a nyomás nagyon magas, ezért hangosabb is a folyamat, ami az utastérben zavaró lehet.
 • Szintén a nyomás miatt az alkatrészek nagy igénybevételnek vannak kitéve, ami csökkenti az élettartamukat.
 • Az egyre szigorodó emissziós normáknak nem tudtak úgy megfelelni a PD TDI rendszerek, mint a közös nyomócsöves társaik.

Nagy általánosságban megállapítható, hogy a Siemens gyártmányú PD-elemek  gyorsabban mennek tönkre mint hasonló BOSCH gyártmányú társaik. Szervizünk felszereltségének köszönhetően mi mindkét típust fel tudjuk újítani, és minden munkánkra minimum 1 év garanciát vállalunk.

Bevizsgálási folyamat részletesen

Szervizünk felszereltségének  köszönhetően tudjuk fogadni személyautók, tehergépjárművek  és egyéb munkagépek PD-elemeit, bevizsgálásra és felújításra. Bosch és Delphi próbapadokon végezzük a vizsgálatokat, és a gyártók által meghatározott értékek alapján adunk Önnek mérési jegyzőkönyvet.

 1. A folyamat első lépése a külső vizsgálat. Nyilvánvaló mechanikai sérüléseket keresünk, amik a például a következők lehetnek: sérülések gömbcsap felszínén, a dugattyú felső eleménél, vagy a rugó rögzítésénél. Ezeken kívül még a PD-elemek tömítéseit és házát vesszük górcső alá.
 2. Következő lépésben a PD-elem teljesítményét vizsgáljuk, amit elektromosan mérünk, magában a tekercsben.
 3. Ha eddig mindennek megfelelt a PD-elem, kezdődhet az alapos tisztítás.
 4. A folyamat vége előtt pedig az érzékeny fúvókát is ultrahangosan kitisztítjuk.
 5. Ezen előkészületek végén, már készen áll a Pd-elem a Bosch eps 815 tesztpadon történő tesztelésre.  Amennyiben az értékei megfelelnek az elvárt normáknak, itt meg is áll a folyamat. Ha határértéken kívüliek az eredmények akkor elkezdődhet a teljes felújítás.

PD-elem bevizsgálása: 7 000 Ft + áfa / db

PD-elem felújítási folyamat részletesen

 1. A felújítási folyamat a PD-elem teljes átvilágításával és szétszerelésével kezdődik. A dugattyú külső felszíne kerül alapos átvizsgálásra (kopást, hasadást, korrózió nyomát keressük) a rugó eltávolítása után.
 2. A sérült alkatrészek kicserélése után gyári új fúvóka kerül beépítésre, majd az alkatrészt újra tesztpadra kerül bevizsgálásra.
 3. Ha minden eredmény megegyezik az előírtakkal akkor már küldjük is vissza Önnek a garancialevéllel és a számlával együtt.

PD elem felújítása: 65-70 000 Ft + áfa / db + 1 év garancia

A bevizsgálást ezen a gépen végezzük

A bevizsgálást ezen a gépen végezzük
tuv
free kiszallitas copy
GAR ev
minosegi garancia
tuv
free kiszallitas copy
GAR ev
minosegi garancia

Ez az amit meg kell kérdezni a kiszemelt cégtől!

 • Milyen márkájú alkatrészekből dolgoznak? /olasz, kínai utángyártott eleve KIZÁRVA a silány minősége miatt/

 • Mennyi garanciát vállalnak a felújításra? /Nagyon fontos kérdés. A gyári új termékekre kb. 1 év szokott lenni. A bontott termékekre csak napok…/

 • Ha injektorról van szó: Adnak-e mérési jegyzőkönyvet? Ez igazolja, hogy valóban be lett mérve az injektor, és az eredményeivel lehet számolni.

 • Kap számlát?  Ez is nagyon fontos kérdés, mert ez alapján tudja érvényesíteni a garanciális panaszait, ha lennének.

 • A feltüntetett ár számlás ár? Nehogy abba a hibába essen, hogy ez nem lett kitisztázva és a teljesítéskor még 30%-al többet kell fizetnie. Kérjen pontos végösszeget.

 • Mit tartalmaz az ár? Amikkel számolni kell: munkadij, alkatrész költségek, szállítási díj . Ezzekkel a költségekkel a szerelőnek számolnia kell. Az Ön által kapott árban mi van benne? Mit kell pluszban kifizetnie?

 • Önnek hova kell vinnie az olajos, gázolaj szagú alkatrészeket? Érdemes ezt kikerólni egy futárral vagy egyszerűbb megoldással.

 • Ez a munkavállaló egy cég? Érdemes ennek is utánajárni mert nagyobb a biztonség faktor ha valós cég ál a weboldal mögött.

 • Referencia munkák? Érdemes megnézni, hogy a honlap az internetről leszedett képekkel és szövegekkel van-e tele, vagy vannak saját fotók, esetleg konkrét forgalmazott termékek is? Ezen kívül vannak-e blogbejegyzések, érdekességek a témában?

 • A felújító cég megtalálható-e a Google rendszerében természetes találatként is? HA nem akkor csak a fizetett hirdetései miatt láthatja az ügyfél.

  Lehet-e a google rendszerében véleményezni a céget? Ezt sokan nem engedik, félve a rossz hírnévtől. Illetve ha lehet, milyen vélemények vannak a cégről? Érdemes megnézni, mert sokminden kiderülhet egy két fontos részletről.

Ez ami az elvárható egy korrekt felújító cégtől:

 • Mi csak és kizárólag gyári új alkatrészekkel dolgozunk./ Tehát egy bosch befecskendezőbe bosch csúcsot cserélünk, egy Denso szivattyúba a belevaló Denso gyári új nyomásszabályozót rakunk stb…/

 • Mi minden felújított, cseredarabos és új termékünkre 1 év garanciát adunk. Ezt a garancia lappal és a számlával együtt tudják érvényesíteni az Ügyfelek.

 • Mindig adunk mérési jegyzőkönyvet a bevizsgálásról. Enélkül meg sem tudnánk csinálni a bevizsgálást, hiszen adatokat kell összehasonlítani a gyártó által meghatározott értékekkel. Ezt mindig a porlasztók mellé küldjük ki.

 • Nálunk mindig minden esetben kap számlát az ügyfél. Cégeknek ajánljuk az áfás számla lehetőségét, hiszen el tudják számolni. Magánszemélyeknek pedig alanyi adómentes számlát adunk, ami jóval kedvezőbb lehetőség mint ami cégeknek van fenntartva.

 • Mindig pontos végösszeget küldünk  Önnek, így biztos lehet a fizetés összegének helyességében. Csak azt számlázzuk ki amiben előre megegyeztünk, és amit Ön megrendelt.

 • Az áraink minden költséget tartalmaznak. Tehát az ár amit kollégánktól kap,  tartalmazza a munkadíjat, az alkatrészköltséget és a szállítást is. Mindig mindent részletesen előre leegyeztetünk Önnel.

 • Ingyenes futárszolgálatunk elhozza hozzánk a bevizsgálandó alkatrészeket. Szerelővel leszerelteti, hív minket aztán a felújítást követően vissza is visszük az Ön által megadott címre. Ön csak begurul a szerelőhöz, aztán kigurul onnan. Legalább 2-3 órája szabadul fel a szállítgatások mellőzése miatt, ami ha tudja mennyit is ér egy órája….  Megéri

 • A lényegen tartjuk a figyelmet, Önnek jó alkatrészre van szüksége. Mi minden lehetőséget kikutatunk Önnek, és segítünk dönteni. Tiszta lapokkal játszunk, a felelősséget vállaljuk és a dícséretet is örömmel vesszük. Ezeket utólag is köszönjük az eddigi Ügyfeleinknek!

 • A Tamorin Kft-nél ez természetesen teljesen nyitott. Szabadon véleményezhető a cég, és olvashatók a visszajelzések. Néhány ügyfelünk csak a honlapra engedélyezte a véleményének a megjelenítését, így azok csak ott olvashatóak.

  A Google természetes találataiban is masszív helyet foglalunk el az első oldalon. Ezt a sok pozitív értékelésnek és releváns blog bejegyzéseinknek is köszönhető.

Kérjen tőlünk ajánlatot, és mi egy órán belül már pontos infókat adunk!

Kérjük töltsön ki minden az mezőt, mert ezek olyan lényeges információk amelyek nélkül nem tudunk pontos ajánlatot adni!

Érdekes információk a PD-elemek felújításáról

PD-elem előnyei-hátrányai:

Lássuk az előnyeit: Nagyobb befecskendezési nyomást tud biztosítani, és pontosabban is időzíthető az elektronikus (mágnes szelepes) szabályozás és [...]

Mi is az a PD-elem?

Vagy más néven PD TDI, vagy Pümpe düse, egy olyan befecskendezési eljárás ami az adagoló [...]

A Tamorin Kft már ’91 óta áll kedves partnerei rendelkezésére, most a Malomudvarban vagyunk megtalálhatóak az első épületben.

PD-elem felújítás

Ha esetleg bejönne hozzánk személyesen, várjuk szeretettel irodánkban:

Tamorin Kft.

Székhely: 1095 Budapest Soroksári út 48, 1 épület, második emelet

Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-078831

Adószám: 10598713-2-42

Ügyvezető : Korényi Réka Tel: 0630/6914750

Operátor: Becker Mihály, Tel: 0630/7798556

Érdekességek Egerről

Eger megyei jogú város az Észak-Magyarország-régióban, az Eger-patak völgyében, a Bükk-vidék délnyugati szélén; Heves megye és az Egri járás székhelye.
Eger Észak-Magyarország második legnépesebb városa. Eger jelentős oktatási és kulturális központ, itt található Magyarország egyik legnagyobb bazilikája, az egri főszékesegyház, számos más híres műemlékkel és múzeummal is rendelkezik, melyek közül kiemelkedő az egri vár.
Eger a dinamikusan fejlődő magyar városok közé tartozik. Az egri borvidék központjaként a legjelentősebb magyar borvárosok közé tartozik, az egri bikavér külföldön is ismert és elismert borfajta.

Érdekelheti még a többi szolgáltatásunk is:

Injektor felújítás Egerben
Nagynyomású szivattyú felújítás Egerben
PD-elem felújítás Egerben