Adatvédelmi tájékoztató

/Adatvédelmi tájékoztató
Adatvédelmi tájékoztató2020-08-04T06:34:02+01:00

Adatkezelési hozzájárulási nyilatkozat

a személyes adatok megismeréséhez és kezeléséhez

 

Az űrlap kitöltésével, az azt kitöltő magánszemély, ezennel hozzájárulását adja személyes adatai megismeréséhez és kezeléséhez az alábbi célból:

 

Az adatkezelés célja: Árajánlat tétel, promóciós szolgáltatás és kapcsolattartás a munkafolyamatok alatt. Ezen kívül ezeket az adatokat garanciális célok kitűnő teljesítése érdekében, és a termék vagy szolgáltatás tökéletesítése  érdekében használjuk.

 

A kezelt adatok:

Alább felsorolt adatok :

Név, telefonszám, e-mailcím, szállítási cím és számlázási cím, gépjármű adatok, és alkatrész cikkszámok, hiba oka, és megbeszélt részletek.

Az adatok harmadik fél részére, nem lesznek kiadva. Ez csak és kizárólag további jóváhagyás után történhet meg.

Az adatkezelő kijelenti, hogy az adatkezelés időtartama – amennyiben jogszabályi előírás erről nem rendelkezik – az adatkezelés céljának megvalósulásáig tart.

Alulírott tudomásul veszem, hogy adataimat ezen nyilatkozatot kérő szervezet alkalmazottai megismerhetik. Kijelentem, hogy az adatkezelés céljáról, az adatkezeléssel kapcsolatos jogaimról részletes tájékoztatást kaptam, azokat megértettem és az adatkezelési hozzájárulásomat önként, az adatkezelési cél megvalósulása érdekében adtam.

Dátum: A mindenkori beküldés/ kattintás/ elfogadás időpontja.