Benzines2023-07-17T14:15:45+01:00

24 órán belül elmegyünk az alkatrészért,

Bevizsgáljuk és visszaszállítjuk – igen Önhöz! Vagy szerelőjéhez.

Akár másnap már vissza is szerelhetik az új, vagy felújított alkatrészt!

1 év teljes körű GARANCIA, új és cseredarabos termékeinkre!

Kérjen ingyenes tanácsadást! +36 30 303 2171

Kis és nagynyomású benzines injektorokat is bevizsgálunk!

Pár nap múlva már vissza is szerelhetik az új, vagy a tisztított alkatrészt!

Piezós siemens benzines injektorok
Benzines injektor bevizsgálásának menete:

Próbapadi tesztet végzünk az injektorokon, ami alapján kiderül, hogy alkalmas-e még Önt szolgálni az alkatrész vagy netán egy újra lesz szüksége.

·         Első körben ultrahangosan megtisztítjuk a porlasztókat.

·         A próbapadi teszt során kémia tisztítást végez elsőként a gépünk. Ezalatt a tesztfolyadékot magas nyomáson visszafelé áramoltatja a gép, majd elvégzi a kellő mérési pontokat a porlasztón.

Ezen módszerek kiváló eredményességgel tisztítják meg a porlasztó belső és külső felületét!

Amennyiben a teszt szerint nem megfelelőek a szállítási mennyiségek, a legtöbb típusban tudunk szűrőt cserélni. Ez megoldja a problémát, viszont vannak olyan típusok amiknél erre nincs lehetőség.

Benzines injektorok

Hívjon minket most! +36 30 303 2171

Hívjon minket most! +36 30 303 2171

Mivel foglalkozunk?

Benzines injektorok bemérése és tisztítása

Új és cseredarabos termékek értékesítése

INGYENES AJÁNLATOT KÉREK!

Mikor keressen fel bennünket?

HA indítási problémákkal találkozik

HA veszít a teljesítményéből az autó

HA kihagynak a hengerek

HA ingadozik az alapjárat

HA nem megfelelően gyorsul a kocsi

HA túlzottan megnövekedik a fogyasztás

HA megnőtt az emissziós érték, esetleg nem ment át a vizsgán.

Lássuk, hogy néz ki a folyamat!

 • Hívjon bennünket! Kollégánk elmond Önnek minden fontos információt amit tudna kell.
 • A futárunk ingyenes, elmegyünk a megadott címre és elhozzuk ingyen az injektorokat egy előre megbeszélt napon.
 • Elkészülünk a tisztítás & bevizsgálással, és keressük Önt. Az alábbi lehetőségek jöhetnek szóba ezután:
 1. A tisztítások megoldották a problémát és visszaküldjük Önnek a jó injektorait.
 2. Szűrő csere után megoldódott a probléma, és visszaküldjük Önnek a jó injektorait.
 3. Az injektor nem működik és nem lehet szűrőt cserélni benne, ezesetben újat adunk Önnek.
INGYENES AJÁNLATOT KÉREK!
HÍVJON MINKET MOST !

Lássuk, hogy néz ki a folyamat!

 • Hívjon bennünket! Kollégánk elmond Önnek minden fontos információt amit tudna kell.
 • A futárunk ingyenes, elmegyünk a megadott címre és elhozzuk ingyen az injektorokat egy előre megbeszélt napon.
 • Elkészülünk a tisztítás & bevizsgálással, és keressük Önt. Az alábbi lehetőségek jöhetnek szóba ezután:
 1. A tisztítások megoldották a problémát és visszaküldjük Önnek a jó injektorait.
 2. Szűrő csere után megoldódott a probléma, és visszaküldjük Önnek a jó injektorait.
 3. Az injektor nem működik és nem lehet szűrőt cserélni benne, ezesetben újat adunk Önnek.
INGYENES AJÁNLATOT KÉREK!
HÍVJON MINKET MOST !

BEVIZSGÁLJUK INJEKTORÁT ÉS AMENNYIBEN ROSSZ, GYÁRI ÚJAT BIZTOSÍTUNK ÖNNEK! 1 év garanciával

Hívjon minket most! +36 30 303 2171

Ez az amit meg kell kérdezni a kiszemelt cégtől!

? Milyen márkájú alkatrészekből dolgoznak? /olasz, kínai utángyártott eleve KIZÁRVA a silány minősége miatt/

? Mennyi garanciát vállalnak a felújításra? /Nagyon fontos kérdés. A gyári új termékekre kb. 1 év szokott lenni. A bontott termékekre csak napok…/

? Kap számlát?  Ez is nagyon fontos kérdés, mert ez alapján tudja érvényesíteni a garanciális panaszait, ha lennének.

? A feltüntetett ár számlás ár? Nehogy abba a hibába essen, hogy ez nem lett kitisztázva és a teljesítéskor még 30%-al többet kell fizetnie. Kérjen pontos végösszeget.

? Mit tartalmaz az ár? Amikkel számolni kell: munkadij, alkatrész költségek, szállítási díj . Ezzekkel a költségekkel a szerelőnek számolnia kell. Az Ön által kapott árban mi van benne? Mit kell pluszban kifizetnie?

? Önnek kell szállítania a koszos alkatrészeket? Érdemes ezt kikerülni egy futárral vagy egyszerűbb megoldással.

? Ez a munkavállaló egy cég? Érdemes ennek is utánajárni mert nagyobb a biztonság faktor ha valós cég ál a weboldal mögött.

? Referencia munkák? Érdemes megnézni, hogy a honlap az internetről leszedett képekkel és szövegekkel van-e tele, vagy vannak saját fotók, esetleg konkrét forgalmazott termékek is? Ezen kívül vannak-e blogbejegyzések, érdekességek a témában?

? A felújító cég megtalálható-e a Google rendszerében természetes találatként is? HA nem akkor csak a fizetett hirdetései miatt láthatja az ügyfél.

? Lehet-e a google rendszerében véleményezni a céget? Ezt sokan nem engedik, félve a rossz hírnévtől. Illetve ha lehet, milyen vélemények vannak a cégről? Érdemes megnézni, mert sok minden kiderülhet egy két fontos részletről

Ez ami az elvárható egy korrekt felújító cégtől:

Mi a legtöbb esetben gyári új alkatrészekkel dolgozunk, kivéve ha az ügyfél mást kér./ Tehát egy Denso generátor felújításakor Denso alkatrészeket használunk/

Mi minden felújított, cseredarabos és új termékünkre 1 év garanciát adunk. Ezt a garancia lappal és a számlával együtt tudják érvényesíteni az Ügyfelek.

Nálunk mindig minden esetben kap számlát az ügyfél. Cégeknek ajánljuk az áfás számla lehetőségét, hiszen el tudják számolni. Magánszemélyeknek pedig alanyi adómentes számlát adunk, ami jóval kedvezőbb lehetőség.

Mindig pontos végösszeget küldünk Önnek, így biztos lehet a fizetés összegének helyességében. Csak azt számlázzuk ki amiben előre megegyeztünk, és amit Ön megrendelt.

Az áraink minden költséget tartalmaznak. Tehát az ár amit kollégánktól kap, tartalmazza a munkadíjat, az alkatrészköltséget és a szállítást is. Mindig mindent részletesen előre leegyeztetünk Önnel.

Ingyenes futárszolgálatunk elhozza hozzánk a bevizsgálandó alkatrészeket. Szerelővel leszerelteti, hív minket aztán a felújítást követően vissza is visszük az Ön által megadott címre. Ön csak begurul a szerelőhöz, aztán kigurul onnan. Legalább 2-3 órája szabadul fel a szállítgatások mellőzése miatt, ami ha tudja mennyit is ér egy órája…. Megéri.

A lényegen tartjuk a figyelmet, Önnek jó alkatrészre van szüksége. Mi minden lehetőséget kikutatunk Önnek, és segítünk dönteni. Tiszta lapokkal játszunk, a felelősséget vállaljuk és a dicséretet is örömmel vesszük. Ezeket utólag is köszönjük az eddigi Ügyfeleinknek!

A Tamorin Kft-nél ez természetesen teljesen nyitott. Szabadon véleményezhető a cég, és olvashatók a visszajelzések. Néhány ügyfelünk csak a honlapra engedélyezte a véleményének a megjelenítését, így azok csak ott olvashatóak.

A Google természetes találataiban is masszív helyet foglalunk el az első oldalon. Ezt a sok pozitív értékelésnek és releváns blog bejegyzéseinknek is köszönhető.

Én nem értek ehhez de mindent nagyon egyszerűen elmagyaráztak. Örülök, hogy nem kellett megfognom az olajos cuccokat és ide oda hurcibálnom. Végül fel lett újítva a porlasztó és azóta is jó az autó. Én elégedett vagyok, köszönöm!

Laczkó Marianna, Peugeot 308 / Budapest

Bevizsgálták a Pd-elemeket az autómból és mind a négy jónak bizonyult. Jó érzés volt hogy csak annyit kellett fizetnem amennyi előre megbeszéltünk, még úgy is hogy nem történt felújítás.

Szívből ajánlom  Őket!

Rácz Anikó, Székesfehérvár/ Wv Golf

Még mindig nem értek a szivattyúkhoz, de kicsit közelebb kerültem a témához, mert minden kérdésemre emberi nyelven tudtak választ adni. Kicsit bizalmatlan voltam, de a két éves garancia megnyugtatott. Már fél éve hogy megcsinálták nekem a nagynyomású szivattyúmat, és azóta is minden rendben van az autóval.  Köszönöm!

Meleg Ildikó, Audi A6 / Tata

Személyesen nem találkoztam senkivel a cégtől, de mindig kommunikálták, hogy milyen stádiumban van az alkatrész.  Időközben el kellett utaznom, és  emiatt előre vették a munkámat, amit nagyon köszönök!

Csak ajánlani tudom a céget mert minden úgy ment ahogy előre megbeszéltük, sőt még gyorsabban.

Szabó Bálint, Békéscsaba

Előre elmondtak mindent a folyamatról, a pontos pénzbeli és időbeli kiadásokról, és pontosan annyit és akkor fizettem amennyit megbeszéltünk. Örülök, hogy végre olyan műhellyel volt dolgom ahol nem értek meglepetések.

Fülöp Sándor, Alsónémedi

Az tetszett a legjobban, hogy nem kellett sehova se vinnem az alkatrészt. Csak telefonáltam, a futár elvitte, pár nap múlva vissza is hozta és kész.  Ennél egyszerűbb nem is lehetett volna.

Remélem nem lesz újra ilyen problémám, de barátaimnak csak Őket ajánlom!

Papp Sándor, BMW X5 / Szigetszentmiklós

Úgy alakult hogy nem tudtam visszaérni Magyarországra hétvége előtt, de az alkatrészt már vasárnap vissza kellett hogy szereljék az autómba.  A hölgy aki tartotta velem a kapcsolatot, felajánlotta hogy hazaviszi a szivattyúmat (!) és átvehetem tőle szombaton, mikor vissza értem.

Engem ez a végletekig meggyőzött, és nagyon jól esett.

Melegen ajánlom őket mindenkinek!

Tóth Tamás, Eger

Egyenes ajánlatot kaptam konkrét költségekkel. Ezt elfogadtam, és pontosan azt kaptam amit megbeszéltük.

Köszönöm!

Kapós Zoltán, Pécs

Személyesen adtam oda az injektorokat az ügyvezetőnek, aki  nagyon kedvesen fogadott és ezután végig telefonon tájékoztatott, hogy  hol tart a bevizsgálási- felújítási folyamat.  Kaptam jegyzőkönyvet a bevizsgálásról, és garanciát a felújításról. Úgy gondolom korrekt cég, és nagyon kellemes légkörben dolgoznak.

Kívánok nekik sok partnert és sikert!

Kiss János, Cégénydányád
Kérem az ajánlatot!

[Adatvédelmi tájékoztatónkat itt érheti el: https://injektorfelujitas.hu/adatvedelmi-tajekoztato/]
Alapvetően a szennyeződés a porlasztásukra lesz kihatással. Rendellenessé válik a porlasztási képük, és a befecskendezett mennyiség sem megfelelő. Becsöpögést is eredményezhet, illetve meg is szorulhat a porlasztó.
Az üzemanyagban található anyagok egy része hő és nyomás hatására kiválik. Ez az évek során egyre vastagabb szennyeződést építenek ki az injektor belsejében. Ezzel eltömítve a furatokat és szűkebbé téve az üzemanyag útját.
Az esetek 70 %-ban ez megoldja a problémát. Mindenképpen érdemes elküldenie, mert ha rögtön újra cseréli az sokkal drágább lesz!
Nehezebb indulást illetve egyenetlen alapjáratot mindenképpen érezhet ebben a helyzetben. Emellett lehet, hogy a benzinkúton is több pénzt hagy, hiszen megnő a fogyasztása az autónak. Hatósági vizsgán esetleg felhívhatják a figyelmét a megnőtt emissziós értékekre.
Alapvetően sehogy. Bizonyos időközönként, el kell végezni a tisztítást. Szerencsére ez nem akkora művelet mint a dízel autóknál. Valaki az adalékanyagokra esküszik, de ebben mi nem kívánunk álláspontot foglalni.
benzines injektorok
HPI benzines rendszer
siemens injektor

Hogyan működik a benzines porlasztó?

Többfélével találkozhatunk manapság a piacon. Vannak modernebbek nagyobb befecskendezési nyomással, és régebbi darabok kevesebb befecskendezési [...]

Mi az hogy sugárkép?

Így nevezzük a benzin és a dízel porlasztók esetében is a befecskendezéskor látott képet, ami [...]

Ultrahangos tisztítás

Ez egy olyan frekvencia, amely az emberi fül számára hallhatatlan mechanikus rezgés. 20000 Hz-nél nagyobb [...]

Néhány partnerünk

A Tamorin Kft már ’91 óta áll kedves partnerei rendelkezésére, most a Malomudvarban vagyunk megtalálhatóak az első épületben.

Ha esetleg bejönne hozzánk személyesen, várjuk szeretettel irodánkban:

Tamorin Kft.

 • Székhely: 1095 Budapest Soroksári út 48, 1 épület, földszint 17. Hátsó folyosón, zöld ajtó
 • Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-078831
 • Adószám: 10598713-2-42
 • Ügyfélszolgálat: +3630 303 2171

Szerelő partnereink

tuv
free kiszallitas copy
GAR ev
minosegi garancia
tuv
free kiszallitas copy
GAR ev
minosegi garancia