Injektor felújítás – Veszprém2022-02-02T22:42:18+01:00

Felújítás vagy cseredarab jobb nekem?

Felújítást ajánljuk az esetek 90%-ban, mert olcsóbb és sokszor gyorsabb megoldás. A felújítható porlasztóknál ez a legjobb megoldás!

Cseredarab lehetőségét akkor szoktuk felajánlani ha:

 • A termék a mechanikailag sérült. ( Pl: ház törött, tekercs repedt, csúcs törött, rozsdás a – belseje, elmaródott stb… ).
 • Amikor nem rendelhető alkatrész a megjavításához.
 • Ezen kívül még ez a legjobb megoldás, amennyiben nem eredeti injektorok voltak az autóban.
 • Akkor is ezt a lehetőséget szoktuk ajánlani ha megnövekedett a várakozási idő a felújításra.

Új alkatrészt akkor szoktunk küldeni ha

 • Az eredeti javíthatatlanul rossz,
 • Vagy olyan típus ami nem felújítható ( PL: Bosch piezo-s injektor, Vdo piezós injektor piezó kristály elromlása esetén, Siemens Pd-elem elromlásakor)

Bevizsgálás után, ha Ön úgy dönt akkor felújítjuk a rossz injektorokat, vagy cseredarabot küldünk Önnek.  Akár másnap a szerelő urak már szerelhetik is be!

Mivel foglalkozunk Veszprém környékén?

Porlasztók, Pd-elemek  és nagynyomású szivattyúk

Injektorok és felújításuk:

 • Bosch Delphi, Denso injektorok felújítása
 • Siemens/ VDO/Continental piezós injektorok mechanikus felújítása
 • Bosch piezós injektorok bevizsgálása- (amennyiben rossz, új alkatrész biztosítása)
 • Az összes típus bevizsgálása, mérési jegyzőkönyvvel

Nagynyomású szivattyúk, és felújításuk

 • Bosch, Delphi, Denso és Siemens szivattyúk felújítása

Pd-elemek felújítása:

 • Bosch Pd-elemek esetében cseredarab biztosítása cikkszám alapján
 • Denso Pd-elem cseredarabok, és új termékek értékesítése
 • Siemens Pd-elem: Csak új alkatrészek értékesítése

Az injektorokat első körben bevizsgáljuk, majd amennyiben felújítható porlasztóról van szó, azt el is tudjuk végezni gyári alkatrészekkel, 2-3 napon belül.

Nálunk így néz ki egy felújított injektor. Mindig  TISZTÁN , csak gyári alkatrészekkel.

Injektorok felújítás után

A felújítás folyamata

 • Hívjon minket és a futár már megy is Önhöz Veszprémbe, hogy elhozza az alkatrészeket. Természetesen INGYEN!

 • Eztán a szerelő kollégák bevizsgálják, majd a kolléganőnk hívja Önt az eredményekkel.

 • Amennyiben az alkatrészek jók, Önnek csak a bevizsgálást kell kifizetnie. Ha valamelyik alkatrész nem működik megfelelően, ott a lehetőségeit kolléganőnk elmondja Önnek.                      A: Felújítjuk      B: Cseredarabot küldünk       C: Újat küldünk

 • Amikor készen vagyunk, hívjuk Önt és visszaküldjük az alkatrészeket az autószerelőjéhez a garancia levelével és a számlával együtt.

Rendeljen ingyenes futárt Veszprémbe!

Nálunk így néz ki egy felújított injektor a garancia levelével. Mindig adunk 1 év garanciát! 

Felújított injektor+garanciajegy

Rólunk mondták

100% valós visszajelzések

Én nem értek ehhez de mindent nagyon egyszerűen elmagyaráztak. Örülök, hogy nem kellett megfognom az olajos cuccokat és ide oda hurcibálnom. Végül fel lett újítva a porlasztó és azóta is jó az autó. Én elégedett vagyok, köszönöm!

Laczkó Marianna, Peugeot 308 / Budapest

Bevizsgálták a Pd-elemeket az autómból és mind a négy jónak bizonyult. Jó érzés volt hogy csak annyit kellett fizetnem amennyi előre megbeszéltünk, még úgy is hogy nem történt felújítás.

Szívből ajánlom  Őket!

Rácz Anikó, Székesfehérvár/ Wv Golf

Még mindig nem értek a szivattyúkhoz, de kicsit közelebb kerültem a témához, mert minden kérdésemre emberi nyelven tudtak választ adni. Kicsit bizalmatlan voltam, de a két éves garancia megnyugtatott. Már fél éve hogy megcsinálták nekem a nagynyomású szivattyúmat, és azóta is minden rendben van az autóval.  Köszönöm!

Meleg Ildikó, Audi A6 / Tata

Személyesen nem találkoztam senkivel a cégtől, de mindig kommunikálták, hogy milyen stádiumban van az alkatrész.  Időközben el kellett utaznom, és  emiatt előre vették a munkámat, amit nagyon köszönök!

Csak ajánlani tudom a céget mert minden úgy ment ahogy előre megbeszéltük, sőt még gyorsabban.

Szabó Bálint, Békéscsaba

Előre elmondtak mindent a folyamatról, a pontos pénzbeli és időbeli kiadásokról, és pontosan annyit és akkor fizettem amennyit megbeszéltünk. Örülök, hogy végre olyan műhellyel volt dolgom ahol nem értek meglepetések.

Fülöp Sándor, Alsónémedi

Az tetszett a legjobban, hogy nem kellett sehova se vinnem az alkatrészt. Csak telefonáltam, a futár elvitte, pár nap múlva vissza is hozta és kész.  Ennél egyszerűbb nem is lehetett volna.

Remélem nem lesz újra ilyen problémám, de barátaimnak csak Őket ajánlom!

Papp Sándor, BMW X5 / Szigetszentmiklós

Úgy alakult hogy nem tudtam visszaérni Magyarországra hétvége előtt, de az alkatrészt már vasárnap vissza kellett hogy szereljék az autómba.  A hölgy aki tartotta velem a kapcsolatot, felajánlotta hogy hazaviszi a szivattyúmat (!) és átvehetem tőle szombaton, mikor vissza értem.

Engem ez a végletekig meggyőzött, és nagyon jól esett.

Melegen ajánlom őket mindenkinek!

Tóth Tamás, Eger

Egyenes ajánlatot kaptam konkrét költségekkel. Ezt elfogadtam, és pontosan azt kaptam amit megbeszéltük.

Köszönöm!

Kapós Zoltán, Pécs

Személyesen adtam oda az injektorokat az ügyvezetőnek, aki  nagyon kedvesen fogadott és ezután végig telefonon tájékoztatott, hogy  hol tart a bevizsgálási- felújítási folyamat.  Kaptam jegyzőkönyvet a bevizsgálásról, és garanciát a felújításról. Úgy gondolom korrekt cég, és nagyon kellemes légkörben dolgoznak.

Kívánok nekik sok partnert és sikert!

Kiss János, Cégénydányád

Amennyiben szeretné visszahívjuk, egy Önnek alkalmas időpontban.

tuv
free kiszallitas copy
GAR ev
minosegi garancia
tuv
free kiszallitas copy
GAR ev
minosegi garancia

Ez az amit meg kell kérdezni a kiszemelt cégtől!

 • Milyen márkájú alkatrészekből dolgoznak? /olasz, kínai utángyártott eleve KIZÁRVA a silány minősége miatt/

 • Mennyi garanciát vállalnak a felújításra? /Nagyon fontos kérdés. A gyári új termékekre kb. 1 év szokott lenni. A bontott termékekre csak napok…/

 • Ha injektorról van szó: Adnak-e mérési jegyzőkönyvet? Ez igazolja, hogy valóban be lett mérve az injektor, és az eredményeivel lehet számolni.

 • Kap számlát?  Ez is nagyon fontos kérdés, mert ez alapján tudja érvényesíteni a garanciális panaszait, ha lennének.

 • A feltüntetett ár számlás ár? Nehogy abba a hibába essen, hogy ez nem lett kitisztázva és a teljesítéskor még 30%-al többet kell fizetnie. Kérjen pontos végösszeget.

 • Mit tartalmaz az ár? Amikkel számolni kell: munkadij, alkatrész költségek, szállítási díj . Ezzekkel a költségekkel a szerelőnek számolnia kell. Az Ön által kapott árban mi van benne? Mit kell pluszban kifizetnie?

 • Önnek hova kell vinnie az olajos, gázolaj szagú alkatrészeket? Érdemes ezt kikerólni egy futárral vagy egyszerűbb megoldással.

 • Ez a munkavállaló egy cég? Érdemes ennek is utánajárni mert nagyobb a biztonség faktor ha valós cég ál a weboldal mögött.

 • Referencia munkák? Érdemes megnézni, hogy a honlap az internetről leszedett képekkel és szövegekkel van-e tele, vagy vannak saját fotók, esetleg konkrét forgalmazott termékek is? Ezen kívül vannak-e blogbejegyzések, érdekességek a témában?

 • A felújító cég megtalálható-e a Google rendszerében természetes találatként is? HA nem akkor csak a fizetett hirdetései miatt láthatja az ügyfél.

  Lehet-e a google rendszerében véleményezni a céget? Ezt sokan nem engedik, félve a rossz hírnévtől. Illetve ha lehet, milyen vélemények vannak a cégről? Érdemes megnézni, mert sokminden kiderülhet egy két fontos részletről.

Ez ami az elvárható egy korrekt felújító cégtől:

 • Mi csak és kizárólag gyári új alkatrészekkel dolgozunk./ Tehát egy bosch befecskendezőbe bosch csúcsot cserélünk, egy Denso szivattyúba a belevaló Denso gyári új nyomásszabályozót rakunk stb…/

 • Mi minden felújított, cseredarabos és új termékünkre 1 év garanciát adunk. Ezt a garancia lappal és a számlával együtt tudják érvényesíteni az Ügyfelek.

 • Mindig adunk mérési jegyzőkönyvet a bevizsgálásról. Enélkül meg sem tudnánk csinálni a bevizsgálást, hiszen adatokat kell összehasonlítani a gyártó által meghatározott értékekkel. Ezt mindig a porlasztók mellé küldjük ki.

 • Nálunk mindig minden esetben kap számlát az ügyfél. Cégeknek ajánljuk az áfás számla lehetőségét, hiszen el tudják számolni. Magánszemélyeknek pedig alanyi adómentes számlát adunk, ami jóval kedvezőbb lehetőség mint ami cégeknek van fenntartva.

 • Mindig pontos végösszeget küldünk  Önnek, így biztos lehet a fizetés összegének helyességében. Csak azt számlázzuk ki amiben előre megegyeztünk, és amit Ön megrendelt.

 • Az áraink minden költséget tartalmaznak. Tehát az ár amit kollégánktól kap,  tartalmazza a munkadíjat, az alkatrészköltséget és a szállítást is. Mindig mindent részletesen előre leegyeztetünk Önnel.

 • Ingyenes futárszolgálatunk elhozza hozzánk a bevizsgálandó alkatrészeket. Szerelővel leszerelteti, hív minket aztán a felújítást követően vissza is visszük az Ön által megadott címre. Ön csak begurul a szerelőhöz, aztán kigurul onnan. Legalább 2-3 órája szabadul fel a szállítgatások mellőzése miatt, ami ha tudja mennyit is ér egy órája….  Megéri

 • A lényegen tartjuk a figyelmet, Önnek jó alkatrészre van szüksége. Mi minden lehetőséget kikutatunk Önnek, és segítünk dönteni. Tiszta lapokkal játszunk, a felelősséget vállaljuk és a dícséretet is örömmel vesszük. Ezeket utólag is köszönjük az eddigi Ügyfeleinknek!

 • A Tamorin Kft-nél ez természetesen teljesen nyitott. Szabadon véleményezhető a cég, és olvashatók a visszajelzések. Néhány ügyfelünk csak a honlapra engedélyezte a véleményének a megjelenítését, így azok csak ott olvashatóak.

  A Google természetes találataiban is masszív helyet foglalunk el az első oldalon. Ezt a sok pozitív értékelésnek és releváns blog bejegyzéseinknek is köszönhető.

Mik az injektor meghibásodásának főbb jelei?

Nehezen indul az autó

Több különböző oka is ehet annak ha nehezen indul a gépjármű, de ezek közül az egyik a magas résolaj veszteség.  Ha nem inejktor áll a hiba hátterében akkor szinte biztos, hogy a nagynyomású szivattyúval lehet a baj.

Gyorsításkor erőtlen

Ez az előbb leírtaknak megfelelően, szintén a nem megfelelő mennyiségű üzemanyag szállítása miatt történhet. Hiszen mikor több gázt adunk az autónak, a porlasztók nem tudják ezt a folyamatot tökéletesen véghezvinni, és kiszámíthatatlan lesz a végeredmény.

Egyenetlenül jár a motor, bedadog

Az injektorok többek között azért is felelnek, hogy az üzemanyag mennyiségét egyenletesen “injektálják” be az égéstérbe. Ha az egyik nem megfelelően működik akkor vagy túl sok vagy túl kevés üzemanyagot juttat be, kevesebb vagy több idő alatt mint ahogy kellene. Ez esetben a központi vezérlőegység már nem tudja korrigálni. Esetleg nem porlasztja annyira el az üzemagyagot, és “becsöpög” ezzel csökkenti a felületet a reakció végbemeneteléhez.

Akkor is egyenetlenül járhat a motor ha valamelyik injektor nem működik megfelelően, ilyenkor a többi átveszi a szerepét, de az összkép egyre rosszabb lesz.

Bosch Common rail befecskendezőkA Common Rail befecskendezők szimulációs tesztelése EPS 815 Bosch padon történik. Ezután amennyiben az injektorok rossznak bizonyulnak a költséghatékonyabb megoldás az injektorok felújítása. Ilyenkor a csúcs, tömítések, és a szelep cseréjét végezzük el.

Néhány esetben új (IMA) kódot generál a gép, amivel majd össze kell tanítani az autó kompjuterét (ECU-ját). Utóbbi egyszerű folyamatot az Ön autószerelője elvégzi általban ingyen.

Bosch Piezo kristályos befecskendezőkA Bosch ehhez a befecskendező típushoz még nem adott ki javítási technológiát és egyenlőre visszatartja a pótalkatrészek gyártását. Így ha az injektorok teszt után ( Bosch EPS 708 géppel végezzük) rossznak bizonyulnak, csak gyári felújított darabokat illetve gyári új injektorokat tudunk ajánlani a készletükből.

Ha mechanikusan sérül akkor ott még van esély a javításra de ha a piezó kristály ment tönkre akkor ott sajnos csak a cseredb vagy az új jöhet szóba.

Bosch Piezo kristályos befecskendezőkTermészetesen ezen gyártó termékét tesztelni és felújítani is tudjuk. A Delphi saját tesztpadján (CRi-PC Haritage ) kerül tesztelésre az injektor minden egyes paramétere.

Amennyiben felújításra kerül sor, a legfontosabb alkatrészeket cseréljük: a csúcsot és a kapcsolószelepet. Minden esetben a felújított porlasztó egy C2i/C3i kódot kap. Az autóba szerelt felújított befecskendezők csak akkor működnek hibátlanul ha az új kódokat motorszabályozóval össze egyeztettük.(ECU)

Siemens / VDO / Continental common rail befecskendezőkEzen befecskendezők tesztelését el tudjuk vállalni, hogy megtudhassuk, melyik milyen állapotban van.   A javítása épp attól függ, hogy milyen típust szereltek az Ön autójába. Pontosabb kérdéssel hívja kollégánkat!

A Denso injektorok javítása napjainkban már kivitelezhető. Gyári új alkatrészekkel tudjuk felújítani a porlasztókat, és új kódót is generálunk hozzá a tökéletes működés érdekében.

A VW, Audi, Seat, Skoda autógyártók által az autókba szerelt pd-elemek között kétféle PD-gyártó szerepel: Siemens és a Bosch. Utóbbit minden további nélkül be tudjuk vizsgálni és fel is tudjuk újítani. Viszont a Siemens gyártotta Pd-elemeket még csak bevizsgálni sem lehet, ha valamelyik meghibásodik, akkor gyári újat tudunk biztosítani.

A Bosch PD-elemeket gyári programmal vizsgálunk be, és gyári alkatrészekkel újítunk fel.

A legtöbb személyautóba szerelt nagynyomású szivattyút (Bosch, delphi, denso,siemens) fel tudunk újítani. Kiterjedt kapcsolat rendszerünknek köszönhetően az alkatrészhiány kiküszöbölhető. Két lépcsős felújítási rendszerünknek köszönhetően pedig a lehető legkevesebb költségből fel tudjuk újítani a kérdéses szivattyút.

Van néhány olyan szivattyú típus amit sajnos nem tudunk felújítani:

 • Bosch CP3, CP4, CP2, DensoHP0
 • 1995 előttiekkel sajnos nem foglalkozunk.

Injektor cikkszámok

 • 0445110 247
 • 0445110 410
 • 0445110 189
 • 0445110 279
 • 0445110 338
 • 0445110 250
 • 0445110 340
 • 0445110 257
 • 0445110 524
 • 0445110 285
 • 0445110 046
 • 0445110 248
 • 0445110 057
 • 0445110 265
 • 0445110 216
 • 0445110 351
 • 0445110 883
 • 0445110 880
 • 0445110 470
 • 0445110 081
 • 0445110 646
 • 0445110 647
 • 0445110 369
 • 0445110 368
 • 0445110 437
 • 0445110 419
 • 0445110 476
 • 0445110 616
 • 0445110 634
 • 0445110 087
 • 0445110 430
 • 0445110 558
 • 0445110 408
 • 0445110 588
 • 0445110 608
 • 0445110 342
 • 0445110 497
 • 0445110 515
 • 0445110 715
 • 0445110 594
 • 0445110 317
 • 0445110 291
 • 0445110 465
 • 0445110 502
 • 0445110 260
 • 0445110 498
 • 0445110 877
 • 0445110 472
 • 0445110 312
 • 0445110 316
 • 0445110 293
 • 0445110 425
 • 0445110 512
 • 0445110 506
 • 0445110 239
 • 0445110 251
 • 0445110 600
 • 0445110 401
 • 0445110 183
 • 0445110 047
 • 0445110 048
 • 0445110 418
 • 0445110 382
 • 0445110 574
 • 0445110 036
 • 0445110 520
 • 0445110 025
 • 0445110 080

Bosch piezós injektorok

 • 0445115 078
 • 0445115 007
 • 0445115 028
 • 0445115 022
 • 0445115 063
 • 0445115 067
 • 0445115 068
 • 0445115 070
 • 0445115 061
 • 0445115 077
 • 0445115 085
 • 0445115 084
 • 0445115 078
 • 0445115 045
 • 0445115 091
 • 0445115 092
 • 0445115 051
 • 0445115 009
 • 0445115 080
 • 0445115 053
 • 0445115 088
 • 0445115 047
 • 0445115 065
 • 0445115 059
 • 0445115 078
 • 0445115 025
 • 0445115 042
 • 0445115 390
 • 0445115 049
 • 0445115 067
 • 0445115 402
 • 0445115 007
 • 0445115 084
 • 0445115 350
 • 0445115 426
 • 0445115 028
 • 0445115 029
 • 0445115 352
 • 0445115 365
 • 0445115 016
 • 0445115 017
 • 0445115 026
 • 0445115 027
 • 0445115 061
 • 0445115 062
 • 0445115 063
 • 0445115 064
 • 0445115 071
 • 0445115 072
 • 0445115 076
 • 0445115 032
 • 0445115 033
 • 0445115 068
 • 0445115 069
 • 0445115 073
 • 0445115 074
 • 0445115 050
 • 0445115 077
 • 0445115 042
 • 0445115 007
 • 0445115 084
 • 0445115 052
 • 0445115 079
 • 0445115 003
 • 0445115 004
 • 0445115 023
 • 0445115 024
 • 0445115 034
 • 0445115 035
 • 0445115 036
 • 0445115 037
 • 0445115 051
 • 0445115 052
 • 0445115 078
 • 0445115 079
 • 28258683
 • 28229876
 • 28489562
 • EJBR05001D
 • EJBR04401D
 • EJBR04501D
 • EMBR00101D
 • 28235143
 • 28565339
 • 28272472
 • EJBR04201D
 • 28239766
 • A6510704987
 • EJBR06001D
 • 28271551
 • EJDR00201Z
 • 4C1Q9K546BA
 • EJDR00504Z
 • 28326855
 • 28307309
 • 2827370681
 • 03P130277
 • 04L130277BC
 • 04L130277BB
 • EJDR00301Z
 • 28521738
 • 9674984080
 • 9824388280
 • 28232242
 • 28232248
 • 28232251
 • 28237259
095000-036 DCRI100360
095000-051 DCRI100510
095000-057 DCRI100570
095000-064 DCRI100640
095000-074 DCRI100740
095000-075 DCRI100750
095000-088 DCRI100880
095000-094 DCRI100940
095000-095 DCRI100950
095000-508 DCRI105080
095000-513 DCRI105130
095000-518 DCRI105180
095000-525 DCRI105250
095000-560 DCRI105600
095000-565 DCRI105650
095000-576 DCRI105760
095000-578 DCRI105780
095000-580 DCRI105800
095000-583 DCRI105830
095000-588 DCRI105880
095000-602 DCRI106020
095000-613 DCRI106130
095000-620 DCRI106200
095000-624 DCRI106240
095000-625 DCRI106250
095000-662 DCRI106620
095000-698 DCRI106980
095000-706 DCRI107060
095000-750 DCRI107500
095000-758 DCRI107580
095000-761 DCRI107610
095000-764 DCRI107640
095000-767 DCRI107670
095000-769 DCRI107690
095000-978 DCRI109780
195000-114 DCRI107730
195000-115 DCRI107760
195000-116 DCRI107780
195000-117 DCRI107800
095000-782 DCRI107820
095000-784 DCRI107840
095000-785 DCRI107850
095000-786 DCRI107860
095000-789 DCRI107890
095000-793 DCRI107930
095000-803 DCRI108030
095000-811 DCRI108110
095000-956 DCRI109560
095000-984 DCRI109840
295050-001 DCRI300010
295050-005 DCRI300050
295050-010 DCRI300100
295050-012 DCRI300120
295050-025 DCRI300250
295050-030 DCRI300300
295050-046 DCRI300460
295050-047 DCRI300470
295050-056 DCRI300560
295050-077 DCRI300770
295050-081 DCRI300810
295050-082 DCRI300820
295050-083 DCRI300830
295050-090 DCRI300900
295050-103 DCRI301030
295050-105 DCRI301050
295050-106 DCRI301060
295050-190 DCRI301900
295900-011 DCRI200110
295900-024 DCRI200240
295900-026 DCRI200260
295900-028 DCRI200280
295900-041 DCRI200410
295900-042 DCRI200420
295900-043 DCRI200430
 • DCRI200400
 • DCRI200420
 • 950005600
 • RE529117
 • RE529118
 • RE530362
 • RE530361
 • 950000850
 • DCRI107730
 • DCRI107800
 • 236700R101
 • RE556741
 • RE529151
 • RE533505
 • 95000649
 • DCRI100750
 • 95000688
 • 2367030030
 • 55567729
 • DCRI200260
 • 55578075
 • 166003XN0A
 • 166005X00A
 • 166005X30
 • 16600EB30
 • 16600MB40
 • 236700R010
 • 236700R030
 • 55570012
 • 166003XN1A
 • 6C1Q9K546-AC
 • 6C1Q9K546-BC
 • 236700R050
 • 16600EC00
 • DCRI107640
 • 236700G010
 • 897376270
 • 2367027030
 • 5U3Q9K546-AA
 • 03l130277S
 • A2C59517061
 • 5WS40000Z
 • 9663429280
 • A2C9521190280
 • 166009567R
 • BK2Q9K546-AG
 • 9657144580
 • 9657144580
 • 5WS40148
 • 9802448680
 • A2C59511611
 • A2C59511610
 • 8200294788
 • 8200704191
 • A2C59511606
 • A2C59507596
 • 166006212R
 • A2C59513553
 • A2C9303500080
 • A2C59517051

Ha valamelyik injektor elkezd tönkremenni,  olyankor a többi elkezdi átvenni a szerepét, vagyis nagyobb terhelést kapnak. Ez lerövidíti az élettartamukat. Ha ez sokáig nincs orvosolva akkor szépen lassan  mindegyik tönkremegy. Mindezt meg lehet előzni ha időben felújíttatja őket.

Érdemes időben bevizsgáltatni , kérjen tanácsot még ma!

+3630 303 2171

Kérjen tőlünk ajánlatot, és mi egy órán belül már pontos infókat adunk!

Kérjük töltsön ki minden az mezőt, mert ezek olyan lényeges információk amelyek nélkül nem tudunk pontos ajánlatot adni!

Érdekes információk

EGR szelep kisokos

Mit kell az EGR szelepről tudni? Az EGR (Exhaust Gas Recirculation) szelep a járművek kipufogógáz-visszavezető [...]

A Tamorin Kft már ’91 óta áll kedves partnerei rendelkezésére, most a Malomudvarban vagyunk megtalálhatóak az első épületben.

Ha esetleg bejönne hozzánk személyesen, várjuk szeretettel irodánkban:

Tamorin Kft.

 • Székhely: 1095 Budapest Soroksári út 48, 1 épület, földszint 17
 • Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-078831
 • Adószám: 10598713-2-42
 • Ügyfélszolgálat: +3630 303 2171

Szerelő partnereink:

Érdekességek Veszprémről

Veszprém megyei jogú város a Közép-Dunántúli régióban. Veszprém megye és a Veszprémi járás székhelye. Veszprém egyetemi város, a „Királynék városa”.
Gazdasági és kulturális szempontból is nagy fontosságú volt a Veszprémi Egyetem (ma Pannon Egyetem) szakképzési kínálatának az 1990-es években lezajlott jelentős bővülése.
Gyakran megrendezett minőségi fesztiválok, rendezvények vannak Veszprémben,ami odavonzza a túristákat.
Veszprém lakossági infrastruktúrája fejlett. Veszprém továbbá bővelkedik kulturális és oktatási intézményekkel, ami a város fényét csak növeli évről-évre.
forrás: wikipedia

Érdekelheti még a többi szolgáltatásunk is:

Injektor felújítás Veszprémben