A folyamat:

  • Hívjon minket és a futár már megy is Önhöz, hogy elhozza az alkatrészeket. Természetesen INGYEN . Ekkor Ön már pontosan tudja az alkatrész felújítási és bevizsgálási lehetőségeit-költségeit.
  • Eztán a szerelő kollégák bevizsgálják, majd a kollégánk hívja Önt az eredményekkel
  • Amennyiben az alkatrészek jók, Önnek csak a bevizsgálást kell kifizetnie. Ha valamelyik alkatrész nem működik megfelelően azt a szerelő mestereink gyári alkatrészekkel felújítják.
  • Amikor készen vagyunk, hívjuk Önt és visszaküldjük az alkatrészeket az autószerelőjéhez a garancia levelével és a számlával együtt.

 

Egyéb tudnivalók:

A Common Rail befecskendezők szimulációs tesztelése EPS 815 Bosch padon történik. Ezután amennyiben az injektorok rossznak bizonyulnak a költséghatékonyabb megoldás az injektorok felújítása. Ilyenkor a csúcs, tömítések, és a szelep cseréjét végezzük el.

Néhány esetben új (IMA) kódot generál a gép, amivel majd össze kell tanítani az autó kompjuterét. Utóbbi egyszerű folyamatot az Ön autószerelője elvégzi általban ingyen.

Ha az Ön autójában felújítható injektorok vannak, akkor a legnagyobb kő máris legördülhet a válláról. Kollégáink a bevizsgálás után jelentkeznek, hogy mennyit kell felújítani közülük.