Nagynyomású szivattyú bevizsgálása

Gyári próbapadi vizsgálatot jelent, és szemrevételezést. Ezután pontos diagnózist adunk szóban, hogy mi a szivattyú hibája. Ez az első körös bevizsgálás elengedhetetlen, hiszen enélkül nem tudjuk hogy milyen alkatrészek vannak megrongálódva, elkopva.

Két lépcsős felújítási rendszerünk van azért hogy ha nincs nagyon megrongálódva a szivattyú akkor minél kevesebb legyen a felújítási díj.

  1. Első körös bevizsgálás: 25 000 Ft ( Javítás esetén -50%)

Szétszerelés és szemrevételezés. Amennyiben nincs fémszilánk vagy durva szennyeződés a rendszerben, akkor következik a tisztítás és összeszerelés, majd a próbapadi teszt. Ennek eredményeképpen pontos képet kapunk arról, hogy milyen állapotban van a szivattyú, miket kell cserélni ahhoz, hogy tökéletes legyen. Amennyiben a diagnosztika után cseredarabot vagy felújítást rendel cégünktől, a bevizsgálás 50%-át elengedjük.

  1. Felújítás:

Amennyiben a szivattyúnak mechanikai problémája van, a bevizsgálás és egyeztetés után felújítjuk gyári alkatrészekkel.  Ekkor már csak az alkatrész költségekkel kell számolni. A bevizsgálás után pontos ajánlatot adunk, nincsenek további költségek. (hiba oka lehet pl: elő szivattyú hiba, nyomásszabályozó szelep meghibásodás, belső elmaródások stb.) Amennyiben a felújítás nem megoldható alkatrészhiány miatt, a következő legjobb megoldás egy már felújított cseredarabos szivattyú megvásárlása.

Hívjon bizalommal,

Tamorin Kft 0630/3032171

www.injektorfelujitas.hu