Az anyagiak injektorok felújítása esetében

Már egy laikus is, aki hosszú időn keresztül használt dízel autót, tudja mi az hogy injektor. Ez tud rémálom és egy sóhajjal egybekötött hosszútávú jó kapcsolat is lenni. Két dologtól függ a végeredmény. Az egyik az, hogy milyen befecskendezővel van szerelve az autó, a másik az hogy milyen módot választunk a megjavítására/ cserélésére.

  • A befecskendező típusa nagyon kritikus téma. Ugyanis van olyan is, amelyre jelenleg csak olyan megoldást tud ajánlani Európa ami a kocsi árának duplájával egyenlő. ( Denso vezetékes, piezós injektorok 200 000 Ft/db)  Ezekkel sajnos nincs mit tenni. ( Itt olvashat erről)
  • Vannak porlasztók amik nem felújíthatóak, de átlagos áron beszerezhetőek. Ezek piezó kristályos technológiával vannak szerelve. Ezeknél a bevizsgálást követően cseredarabot vagy újat tudunk biztosítani.  Ilyenek a VDO, Siemens, Continental, Denso piezó befecskendezők. –

– Piezós porlasztók cseredarab vagy gyári új : 65 000 Ft -110 000 Ft / db ( Cikkszám egyeztetés után tudunk pontosítani)

  • A felújítható porlasztók mint amilyen a Bosch, Delphi, Denso, által gyártott termékek gyári alkatrészekkel felújíthatóak. Itt nagyjából így alakul az ár:

– Bosch porlasztó: bruttó: 60 000  Ft  ( Ha nagyon el van kopva akkor kb 70 000 Ft )

– Delphi porlasztó: bruttó: 60 000  Ft – 80 000 Ft / db

– Denso elektromágneses porlasztó: bruttó: 60 000  Ft – 80 000 Ft / db

A felújítható porlasztók között is vannak eltérések az összegben, hiszen más-más alkatrészekkel és alkatrész árakkal tudunk dolgozni. Sűrűn fordul elő az is, hogy a gyártó árat emel, vagy az árfolyam változások miatt vagyunk kénytelenek változtatni mi is. Az aktuális költségek után érdeklődjön személyesen, hiszen ha egyeztettünk akkor Önre a megbeszélt ajánlat vonatkozik.

Cseredarab vagy új vásárlása? 

Keressen bennünket bizalommal!

Tamorin Kft

0630/ 303 2171